Welkom op Camping Hof Maire

Geschreven door

homepage

Van harte welkom!

Wij bieden u alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie op het platteland. Wat denkt u van rust, ruimte, gezonde frisse lucht, persoonlijke aandacht, gastvrijheid en niet te vergeten gezelligheid!

 

 

Camping Hof Maire is een heerlijke vakantiestek tussen de Westerschelde en Oosterschelde. Gezellig relaxen met z’n tweetjes of met het hele gezin genieten van elkaar en uw tijd samen. Of u nu in een tent, camper, toer-of stacaravan slaapt, bij ons bent u op het goede adres voor een fijne vakantie in Zeeland. 

Wij bieden grote plaatsen aan met, veel ruimte, rust en privacy. Ook hebben wij plaatsen op een groot veld waarvan u vanuit u kampeermiddel zicht heeft op de speelmogelijkheden. Er is een pipowagen voor de kinderen, hierin worden ook activiteiten georganiseerd. Tevens hebben we twee Shetlandpony’s waar de kinderen onder begeleiding op mogen rijden. Het is ook mogelijk om de paardjes te verzorgen. Kom jij op Falco of Marco rijden?

Camping Hof Maire is geopend van 15 maart  t/m 15 oktober. Voor de recreanten met een stacaravan of chalet zijn wij het hele jaar geopend.

De familie Nieuwenhuijse-Verlare heet u van harte welkom op onze camping en wensen u een fantastisch verblijf toe.

Camping Hof Maire

Jeroen & Marieke
Nieuwenhuijse - Verlare
Kapucijnenweg 42
4411 NC Rilland
Tel: 0113 55 1575
Contactformulier

  • Waardering8,9
  • Ligging8,4
  • Prijs / kwaliteit8,9
  • Kindvriendelijk9,1
  • Staat v/h sanitair8,6
  • Hygiëne8,8